ЗА НАС

Добре дошли в Онлайн магазин LAMARINMED.COM!

Ние предлагаме гарантирано качество немска козметика на марката LAMARIN . Официален вносител за България е “Моде лондж 2 “ЕООД.

LAMARIN е международната марка на La mer Cosmetics AG.

Тя е марка – обещание  за силно съвместима с кожата козметика, направена от съставките на Ваденското море – биосферен резерват, защитен от Юнеско.

La mer Cosmetics AG е северногерманска компания, която разработва и произвежда ексклузивни, силно съвместими продукти за грижа на кожата. Изследванията и разработките се извършват при строги условия в собствена лаборатория.

Mорската кал е не само един от най-чистите природни продукти на земята, но – като активна съставка в козметиката – истински чудотворен продукт за грижа за различни нужди на кожата. Lamarin разчита на ценните съставки на морската кал – кислород, микроелементи, сяра, ценни минерали, аминокиселини, както и морска сол, съдържаща калций и магнезий. La mer cosmetics AG е единствената компания, на която е разрешено да извлича морска кал от Ваденското море. Екстрактът от морска кал е в основата на уникалните продукти за грижа за кожата LAMARIN, които се произвеждат в лабораторията на компанията  с най-високите стандарти за качество в Германия.

Необходимо е обаче търпение, преди продуктите за грижа да попаднат във флаконите, тъй като много производствени стъпки все още се извършват ръчно в лабораторията в Куксхафен , сертифицирани с GMP (Good Manufacturing Practice, Cosmetic GMP EN ISO 22716 certification) . Детайлното производство на уникалния екстракт от морска кал, както и продуктите за грижа Lamarin остават добре пазена тайна на специалистите по морска козметика. Понастоящем портфолиото Lamarin Beauty включва различни серии – съобразени със съответните нужди на кожата. В допълнение към класическото почистване, овлажняване и грижа против стареене, серията Lamarin Med предлага специални грижи за чувствителна кожа, която е склонна към несъвършенства.

Висококачествените продукти Lamarin са „Made in Germany“ без силикон, парабени и ПЕГ.

Екология

-Използване на максимум съставки от естествен произход във всички рецепти.

-Без излишни външни опаковки и използване на 100% рециклируеми опаковъчни материали.

-Екология с разбиране и измерване в цялата корпоративна област, от суровини до маркетинг.

Опазване на околната среда

Като компания, която е толкова тясно свързана с уникална и чувствителна екосистема като Ваденското море, защитата и опазването на околната среда са изключително важни  – не само поради убеждението на фирмата, но и поради социалната отговорност към бъдещите поколения.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 100 лв

СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО

произведено в Германия

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

чисти и натурални продукти