MED СЕРИЯ

Чувствителната кожа се нуждае от море

Повече от половината население  се класифицират като „чувствителни“ по отношение на типа кожа. LAMARIN Med е разработил пет гами за грижа на кожата, отговарящи на специалните нужди на чувствителната кожа. LAMARIN Basic Care предлага всичко за „основна грижа“ за чувствителната кожа. Има и специална серия Med + със специални активни съставки за специфични проблеми. Продуктите от всички серии могат да се комбинират помежду си и да се сглобяват индивидуално, в зависимост от нуждите на кожата.

Чувството „Да се измъкнем от кожата си“: Достатъчно е само най-малкото влияние и кожата Ви реагира.  Свръхчувствителната кожа подчертава и състоянието на душата. Всеки, който иска да върне баланса на кожата си, трябва да избере нежен продукт за грижа с високо съвместими активни съставки и също така да му отдели много внимание. Най-добрата формула е комбинацията от три неща:

Уникалният Marine Care Complex (Комплекс от морска грижа) е основната активна съставка на LAMARIN Med, състояща се от екстракт от морска кал + екстракт от водорасли  Enteromorpha compressa + морска сол. Тази специална комбинация от активни съставки има грижовен и в същото време успокояващ ефект върху чувствителната кожа.

Морската кал е един от най-чистите природни продукти. Помага на кожата да задържи влажността си, заздравява и създава защитна бариера на кожата, намалява сърбежа, чувствителността и чувството на напрежение. В същото време снабдява кожата с много ценни минерали и микроелементи съдържащи ободряващ ефект.

Зеленото водорасло Enteromorpha compressa има успокояващ ефект и може да намали сърбежа, чувствителността и чувството на напрежение.

Морската сол стимулира клетъчния метаболизъм на кожата, дезинфекцира, регулира съдържанието на влага.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 100 лв

СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО

произведено в Германия

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

чисти и натурални продукти