Морска козметика от Германия | Безплатна доставка над 100 лв

 Морска козметика от Германия | Безплатна доставка над 100 лв

 Морска козметика от Германия | Безплатна доставка над 100 лв

Лечебната сила на морето – LAMARIN – елексир за душата и кожата

Спомнете си приятното усещане след дълга разходка край морето: свежа, розова кожа с лек тен. Бръчките и фините линии изглеждат изгладени и по-меки. Кожата и душата почиват. Всичко това не е само резултат от спокойна почивка.

Морският бриз донася  на брега въздух без алергени и без прах, смесен с минерални соли.Съдържанието на йод близо до плажа е десет пъти повече от вътрешността. Можете да почувствате докосването на сол на устните си, докато вятърът действа като нежен масаж върху кожата ви.

Морската вода, морската сол, морските водорасли, морската кал и морският въздух са богати на ценни вещества. Включени в морски козметични продукти LAMARIN, те работят в хармония с тялото и съответстват на неговите физиологични процеси. Морето е източникът на целия живот и естествено красивата кожа.

Милиони минерали и микроелементи се натрупват в морските утайки и са основата за особено съвместими продукти за грижа за кожата LAMARIN. В началото на 20-ти век беше научно доказано, че морската вода съдържа същите микроелементи и минерали като човешката кръвна плазма. Следователно тялото ни може да ги усвоява особено добре и да ги обработва в своя метаболизъм. Концентрацията на тези морски активни вещества е десет пъти по-висока в утайките на морето, отколкото във водата. Ето защо през 1981 г. физиотерапевтът Пол Гойни разработва уникален, патентован в световен мащаб процес на екстракция, с която може да извлича морски активни вещества от калта на изключителния биотoп Ваденско море в Германия и основава La mer. В собствената си лаборатория   изолира и преработва  екстракт от морска кал,която усъвършенства с други морски активни съставки в уникални продукти за грижа за кожата LAMARIN. Така че можем да използваме морските съкровища, за да открием и запазим естествената си красота. LAMARIN със сериите Beauty и Med е отличен партньор за грижа за всяко състояние на кожата и основа за дълготрайно подобряване на кожните проблеми. Продуктите на LAMARIN са вашата разходка край морето в ежедневието.