Морска козметика от Германия | Безплатна доставка над 100 лв

 Морска козметика от Германия | Безплатна доставка над 100 лв

 Морска козметика от Германия | Безплатна доставка над 100 лв

Чиста красота – социална отговорност към следващите поколения

За нас е голяма чест да предлагаме грижа за кожата LAMARIN на българите, които не само се грижат за красива и здрава кожа , но се замислят как един продукт се произвежда и какво съдържа…

Нашето убеждение:

ние се фокусираме върху Чистата красота. Lamarin обещава съвместима с кожата козметика без критични и съмнителни съставки.

Ламарин не съдържа силикони, ПЕГ, парабени, парафин и микропластмаси по убеждение. Целта на La mer cosmetics AG е да произвежда уникални продукти , които съчетават максимална съвместимост и ефективност на кожата помежду си и са едновременно екологични.

Нашата алтернатива на силиконите

Силиконите са заместени с различни масла, произведени от суровини от естествен произход. Те осигуряват трайна грижа за кожата и укрепват защитната бариера на кожата.

Нашата алтернатива на PEG

В продуктите се използват леки и особено щадящи кожата повърхностноактивни вещества, които са нежни към кожата и околната среда.

Нашата алтернатива на парабените

Лабораторията на фирмата  отдава голямо значение на съвместимите с кожата съставки в продуктите и винаги активно обръща внимание на най-новите научни изследвания, когато става въпрос за нови суровини.

Нашата алтернатива на парафина

Основна грижа на Ламарин козметика е да подобрим състоянието на кожата в дългосрочен план. За да постигнем това, използваме нашия екстракт от морска кал и подбрани масла от растителен произход, които осигуряват на кожата достатъчно влага и допълнително укрепват и защитават кожната бариера.

Чиста козметика означава социална отговорност към следващите поколения.

За жената, която държи на чисти продукти -грижа за кожата Lamarin!